• Follow us on Twitter
  • RSS

KONVI

  • Home
    • Bakkerij & Inrichting
    • Diensten
    • Interieurbouw
    • Home Products
    • Toelevering
    • Food Sector
    • Bouw & Architectuur
  • Nieuws
    • Nieuwsberichten
    • Nieuwsbrief #2
    • Nieuwsbrief #3
    • Nieuwsbrief #4
    • Nieuwsbrief #5
    • Nieuwsbrief #6
  • Over ons
    • Historie
  • Interieurbouw
    • Werkwijze
    • Turnkey
    • Portfolio
  • Contact
    • Route
    • Werken bij Konvi
    • Privacy verklaring

Nieuwsberichten

Het laatste nieuws omtrend producten & ontwikkelingen

Oliebollenbak

in Nieuwsbrief #6 / by admin
27 October 2015

Leuk om de positieve reacties van klanten te horen.
Zo ook de reactie van bakker Guido Alferink van bakkerij de Zeven aren uit Zevenaar.

”Het is een super fijne oliebollen bak. Systeem werkt perfect, mooie nette bak en stevige werktafel. Voor positieve recensies kunt u ze altijd naar ons toesturen!”

Hierbij een paar handige tips om de heerlijke bollen te bakken.

– Houd de temperatuur van uw frituurvet goed in de gaten. Bak niet af op kleur.
– Bak de oliebollen op een temperatuur van 175 ℃. Het vet blijft dan langer mooi en bruikbaar. Er is minder afbraak in het vet, wat beter is voor de gezondheid.
– Houd u aan de stelregel; 10 gram beslag bakken in één minuut.Check dit regelmatig.
– Oliebollen kunnen zowel in plantaardige olie als in arachideolie worden gebakken. Frituurvet zonder arachideolie is geschikt voor mensen met een pinda-allergie.
– Olie met een hoog gehalte aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren is uitermate geschikt om te bakken.
– Let erop of uw bakolie voldoet aan de voorwaarden van ‘Verantwoord Frituren’.
– Houd de omgeving van de frituurbak of baklijn hygiënisch. Leg lege dozen, zakken, blikken of andere verpakkingen elders neer.
– Vergeet niet de afvoer van de gebruikte

frituurolie te regelen.

Bron: Bakkers in bedrijf.

Oliebollen2

Oliebollen1

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy course download free
← Frituurlijn
Doseermachine →

Categorieën

  • Nieuws Algemeen
  • Nieuwsbrief #2
  • Nieuwsbrief #3
  • Nieuwsbrief #4
  • Nieuwsbrief #5
  • Nieuwsbrief #6

Archief

  • February 2017
  • October 2016
  • February 2016
  • October 2015
  • September 2015
  • April 2015
  • June 2014
  • December 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • March 2013
  • February 2013
  • November 2012

Social Media

  • Twitter

Zoek op de site

Interesting links

Besides are some interesting links for you! Enjoy your stay :)

Laatste Nieuws

  • Nieuwsbrief Februari 20171 February 2017 - 19:22
  • Nieuwsbrief Oliebollen24 October 2016 - 17:18
  • Nieuwsbrief Oktober 20163 October 2016 - 18:07

Interieur Tweets

Tweets van @konvi_interieur
© Copyright - KONVI - Wordpress Theme by Kriesi.at